Blogger vänner ofta skulle söka information om

Blogger vänner ofta skulle söka information om

Blogger vänner ofta skulle söka information om " hur man skapar innehåll som är omtyckt av läsarna och rankning bra i sökmotorerna " . Det var tillbaka till vårt syfte att bygga upp en blogg , oavsett om bara en plats att ventilera , en plats poesi , wisata pulau pramuka eller användas som ett kommersiellt företag på internet . Om du bygger en blogg för ditt företag , bör du överväga några av de steg som jag kommer att diskutera i denna artikel .

Från min erfarenhet genom åren för att bygga upp en blogg för en online-verksamhet , bygga innehåll med enbart SEO ändamål i slutändan inte kommer att vara länge i sökmotorerna . I det förflutna , jag följer alltid de speciella trick för att göra artikeln , är dessa trick visas av många Internet marknadsförare . Faktum är att denna speciella trick inte ge fördelar för min blogg , eftersom det tenderar att bara rikta in sig på målet med SEO är att göra mina läsare uttråkad .

Du måste ha också gjort det , till exempel , införa sökord densitet ( tätheten av sökord ) i artikeln , om införande H1 - H2 - H3 bör alltid vara riktade sökord , och andra. Jag aldrig göra sådana saker , och ingen långsiktig nytta för min blogg , eftersom artikeln eftersom det var inte som läsaren .

Jag sadur av entrepreneur.com , här är 9 steg för att göra din blogg innehåll omtyckt av läsarna och Google :

Andra artiklar : Google HummingBird ~ Senast uppdatering av Googles sökmotor

1 . Att skriva för läsare och Sökmotoroptimering för Robotar

Dina bloggläsare vill absolut inte att läsa artiklar som är gjorda för att SEO , de vill läsa intressant information på din blogg . Även sökmotorer föredrar naturliga dibandikan innehåll med innehåll som skapats enbart för SEO ändamål .

Även om du skriver på ett naturligt sätt i artikeln måste ändå optimeras för robotar sökmotorn . Håll dig fokuserad för att skapa artiklar som blev " kött och blod " i din blogg , och ge bistånd i sökmotorn robotar som hittar ditt innehåll är .

2 . Glöm om sökord densitet ( sökord Density )

En av SEO myter som vi ofta tänka på att göra en artikel innehåll är sökord densitet ( sökord densitet ) . Vissa människor säger bra sökord densitet är 3 % - 5 % av den totala ord i artikeln , några andra människor säger sökord densitet skall variera mellan 1 % - 3 % av den totala ord i artikeln . Faktum är att Google aldrig nämnt om sökord densitet .

wisata pulau pramuka Självklart måste vi inkludera sökord i innehållet , eller lägga till relevanta sökord till de artiklar som vi gör . Men vi måste använda dem på rätt sätt, gör att ditt innehåll att flöda naturligt . De sökord vara orimligt plats oftare förstöra kvaliteten på ditt innehåll , kommer den inte att göra det bättre i sökmotorerna .

3 . Använd relevanta sökord och synonymer

Du måste ha hört om latent semantisk indexering ( LSI ) . Sökmotorer Anslut alltid ett sökord med andra sökord som fortfarande är relevanta . På grund av detta varierar sökord i ditt innehåll . Genom att använda varianter av dina sökord , kommer innehållet att vara mer relevant för ämnet du diskuterat utan att behöva ange samma sökord och om igen .

4 . Göra en kvalificerad Artiklar efter ämne Discussion The Deep

Alla gillar att prata med -the -point , direkt på det väsentliga . Men om vi skapar ett innehåll förklarar på djupet om ett ämne , skulle det vara bättre kurs . Jag personligen inte så mycket på antalet ord i varje artikel som jag gjorde , men vanligtvis långa och djupgående artiklar som är oftast bättre position i Google SERP jämfört med kort och ytlig artikel.

Inte för att någon artikel med ett antal ord som många alltid kommer att vinna i SERP sökmotorn . Det är bara en bild att kvaliteten på en del av innehållet är mycket viktigt om du vill få en bra ranking i Google . Tvinga inte dig själv att göra artikeln för lång med den långrandig , toko online att artikeln i enlighet med de faktiska omständigheterna och i enlighet med din kunskap .

5 . Använd Long Tail Nyckelord I avdelning Innehåll

Lång titel är oftast mer fördelaktigt i jämförelse till sökmotorer med innehållstitlarsom är för kort . Faktum är vanligtvis mindre än titeln på den korta sökord titeln på den långa sökordssökande. Men i själva verket är nöjd med den långa titeln oftast en bättre position i sökmotorerna jämfört med den korta titeln innehållet . Dessutom innehåll med en lång och beskrivande titlar är oftast bättre konvertering .

6 . Din publik med bra svar

Om din blogg har en publik / läsare lojala , då måste du vara beredd att reagera och svara på kommentarer eller frågor till dem . Ge de svar de behöver , naturligtvis , du kommer bara att svara på några kommentarer eller frågor som är lämpliga för ditt ämne . Om vi ​​tittar på när det gäller SEO , är att engagera läsaren i en blogg en fördel .

7 . Ge lätthet för dina läsare att sprida ditt innehåll

Distribuera ditt innehåll länkar i sociala medier kommer att ge direkt trafik och effekten av bra SEO för din blogg totalt. Ju fler människor som sprider ditt innehåll , desto bättre blir resultatet kommer att bli . Därför ger sociala medier knapparna på din blogg för att göra det lättare för läsarna att sprida de artiklar som de vill på din blogg .

8 . Använd Google+

Google+ kommer allt större roll i SEO . Dessutom , med hjälp av Google får du Rank Författare och få kontakt med andra som använder Google+ . Författare rang är en faktor i SEO , och jag tror kommer att bli ännu större roll för SEO i dagarna framöver. Så ska du använda Google+ från och med nu , och anslut din blogg till din Google+ -konto .

Se även : Om Författare Rank , SEO och Google Plus

9 . Använd Titel och Beskrivning

Titel taggar är det första som du kommer att uppmärksammas av Google när deras robotar "läsa" din blogg . Visst skulle det kotak jodoh indonesia vara bättre om titeln kommer med en beskrivning av innehållet ditt innehåll , eftersom sökmotorn användare kommer att se titel och beskrivning av ditt innehåll i Google SERP . Använd beskrivande titlar och beskrivningar och uppmanar publiken att nå din webbplats .

Related product you might see:

Share this product :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Jasa Pasang Iklan Baris Gratis Tanpa Daftar - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger